Continutul site-ului determina calitatea sa

Multe business-uri noi apeleaza la diverse companii pentru a-i sfatui care este cea mai buna cale de a folosi internetul pentru a atrage cati mai multi clienti. Insa multi cauta calea online potrivita pentru afacerea lor, fara a avea insa o viziune a locului unde vor sa ajunga.

In trecut, clientii puteau gasi agentii imobiliare uitandu-se in rubrica de imobiliare din ziare, astazi insa, va pot gasi la fel de bine navigand pe internet. Pentru a ajunge la client azi, se intelege de la sine ca nu trebuie sa lipseasca si partea online a agentiei, anume un site bine pus la punct. Trebuie sa va creati o prezenta online consistenta si de calitate care sa ajute clientii sa va gaseasca prin motoarele de cautare si social media.

  • Creeaza continut care sa raspunda unor cerinte

Cel mai bun mod de a fi gasit online este sa faci cat mai accesibil siteul: link-urile sunt soselele “orasului” tau, iar pe internet iti doresti sa existe cat mai multe sosele posibile care sa duca direct in fata usii tale.

Cea mai buna metoda de a genera linkuri catre siteul tau este sa creezi continut remarcabil care sa determine oamenii sa isi doreasca sa posteze link-ul dumneavoastra. Cu cat aveti mai multe link-uri inbound (pe alte site-uri), cu atat va veti pozitiona mai sus pe motoarele de cautare.

Ofera clientilor posibilitatea de a distribui usor continutul in sfera social media – Twitter, Facebook, Linkedin, si alte site-uri care pot raspandi continutul viral.

Tipul continutului pe care afacerea dumneavoastra trebuie sa o creeze depinde de cerintele clientilor. Ganditi-va la oamenii care se muta, cumpara prima casa sau isi vand casa. Ce fel de intrebari pun? De ce fel de informatii au nevoie? Cumparatorii ar vrea sa stie despre ultimile medii ale scolilor din jur sau daca se planuieste construirea unui nou parc.

  • Raspandeste vestea, atrage clientii

Odata ce continutul este creat, trebuie sa va asigurati ca oamenii il gasesc si ca vor spune si altora despre el. Incurajeaza agentii si vanzatorii sa isi creeze propriile conturi de social media si sa raspunda clientilor online, apeland la link-uri catre site-ul dumneavoastra.

Folositi Twitter pentru a interactiona cu clientii. Creeaza seminarii online care sa prezinte cumparatorilor novici cum sa faca rost de o ipoteca. Posteaza tururi video interesante ale cartierelor pe care le menajati. Ofera abonatilor un kit  pe care sa il descarce gratis pentru a-I ajuta sa se obisnuiasca cu noua zona.

Cu toate ca anumite informatii ar trebui distribuite gratis, fara a cere clientilor sa faca nimic mai mult decat sa acceseze un link, o sa vedeti ca acestia vor dori sa completeze un formular online si sa ofere informatii personale pentru a avea acces la informatii de calitate.

Cand rogi un client sa completeze un formular online, asigura-te ca poti sa iti respecti promisiunea de a livra informatii convingatoare si sfaturi ajutatoare. O sa ai astfel mai multe sanse de a ajunge la clientii care inca sunt in faza de cercetare si cautare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>