Milenialii – cine sunt si cum lucram cu ei

Milenialii”, cum sunt numiti de catre americani, sunt persoanele intre 18 si 35 de ani (cunoscuti si sub numele de Generatia Y) si sunt urmatorul val mare de cumparatori, iar agentii de imobiliare ar trebui sa fie pregatiti pentru ei, sa stie ce isi doresc si ce nu isi doresc.

In primul rand, nu isi doresc casa parintilor lor. O casa echipata din punct de vedere tehnic este mai importanta decat aspectul exterior. De asemenea, se asteapta sa tii legatura cu ei mai mult decat doar prin telefonul fix. Insa nu este vorba numai despre abordarea lor a domeniului imobiliarelor, cu toate ca unii dintre ei au avut contact cu piata imobiliara mai devreme decat ceilalti.

Conform unui raport de opinia consumatoruli realizat de Scarborough Research, milienialii tind sa fie:

  • Sociali, prietenosi. Daca nu esti un ascultator bun, ramai la vechii clienti. Milienialilor le pot turui gura ore in sir.
  • Economisti. Nu incerca sa le golesti contul din banca cu o casa care este prea mare.
  •  Constienti de mediul inconjurator. 47% dintre acestia au declarat ca nu s-ar sfii sa plateasca putin mai mult pentru o casa eficienta din punct de vedere al energiei (prize, izolatii, caldura, luminozitate, etc.)
  • Inspirati de diferite cauze. Multi mileniali se asteapta ca brandurile pe care ei le cumpara sa sustina cauze sociale si sunt inclinati mai mult sa cumpere un brand care sustine o organizatie de caritate. Acest lucru nu ar trebui sa fie o problema pentru agentii de imobiliare, majoritatea care sunt implicate active in comunitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>