Sapte metode de a prelungi relatia cu clientii tai – partea 1

Pentru un profesionist in vanzari de imobiliare, relatiile create de-a lungul timpului sunt extrem de importante pentru succesul business-ului tau, datorita recomandarilor oferite de clientii multumiti si de afacerile ulterioare cu acestia. Va vom prezenta opt metode care vor imbunatati si prelungi relatiile cu clientii vostri, indiferent ca sunt clienti micuti sau mari. Un sistem de contacte o sa fie de folos pentru urmatoarele sugestii.

  1. Mentine un contact telefonic periodic. Cu toate ca nu este realistic sa suni fiecare persoana din baza ta de date o data la 3 luni, incearca sa iti suni macar cei mai buni clienti la aceasta frecventa. O sa vrei sa ii suni si pe restul, clientii care nu sunt asa de importanti in momentul de fata, dar care pot deveni in orice zi. Programeaza-ti aceste apeluri in sistemul de contacte ca sa nu trebuiasca sa tii minte cand si pe cine trebuie sa suni.
  2. Trimite un newsletter online lunar. Este metoda cea mai buna de a pastra legatura cu clientii dar si de a-ti pastra autoritatea ca agent de imobiliare. Poate fi si o cale discreta de a determina pe cineva sa ia telefonul si sa te sune; ar putea avea si mai multe intrebari despre ceea ce au citit si poate vor sa afle mai multe.
  3. Organizeaza evenimente pentru clienti si seminarii cu un expert in domeniu. Aceste evenimente sunt fantastice pentru fortificarea relatiilor cu clientii si chiar gasirea unora noi. Un seminar cu experti este un eveniment unde inviti un profesionist in aceasta arie, precum un designer de interior, sau un specialist de parchete, care sa impartaseasca experientele lor. Incurajeaza clientii sa vina cu prietenii si membrii familiei la eveniment, pentru a-i cunoaste.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>