Sapte metode de a prelungi relatia cu clientii tai – partea 2

 

  1. Trimite scrisori personalizate clientilor de top. Cu toate avantajele pe care e-mail-marketing-ul il ofera, e-mail-ul nu va avea niciodata acelasi impact si factor “wow” pe care il au scrisorile. Marketing-ul direct, daca este realizat cum trebuie, poate fi o unealta de impact , atractiva si puternica cu care sa tii legatura cu clientii. Insa, intrucat poate fi costisitoare, este de recomandat sa fie folosita numai cu clientii de top.
  2. Adu-ti aminte de clientii tai de ziua lor si de anivesarea primei lor achizitii. Daca cineva neasteptat ti-ar uri in fiecare an la multi ani, i-ai tine minte? Majoritatea ar spune da. Faptul ca urezi clientului tau la multi ani si poate chiar le si trimiti o felicitare la aniversarea cumpararii casei este o surpriza placuta din partea vanzatorului. De asemenea, este o cale foarte usoara de a intreba daca mai au planuri de a vinde sau cumpara alte imobile.
  3. Sa te intalnesti cu clientii de top in mod regulat pentru un pranz sau o cafea. Este important sa iti cunosti clientii de top personal si sa le arati ca esti cu adevarat interesat de viata lor. Nu este nimic mai bun ca o intalnire fata in fata pentru a va pune la curent unul cu celalalt si sa lasi  o impresie buna de durata.
  4. Recomanda serviciile clientilor tai! Daca stii ca unul din clientii tai face o treaba buna si ofera servicii profesionale pe care ai putea sa le recomanzi altora, ar trebui sa o faci! Ei o sa aprecieze, te vor tine minte si vor face la fel, recomandandu-te prietenilor, familiei si clientilor sai la randul lor.

 

Daca urmaresti acesti pasi, cu siguranta vei atrage de partea ta si mai multi clienti fideli care te vor recomanda in viitor celor care cauta un agent de imobiliare profesionist!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>